10 November 2016

Panairi i Turizmit ne Londer ,edhe kesaj radhe Gjirokastra mungoi...

Agjencia Kombetare e Turizmit  njoftoi se u mbyll me sukses pjesemarrjen e saj ne Panairin World Travel Market ne Londer, ne te cilin u perfaqesua me nje stende dinjitoze, se ciles ju bashkuan edhe 15 operatore dhe agjenci turistike shqiptare. Gjate tre diteve te Panairit , stenda e Shqiperise u vizitua nga nje numer Rekord vizitoresh dhe operatoresh turistik te huaj , te cilet moren asistencen dhe informacionin e duhur nga stafi i AKT-se , si dhe shume prej tyre lidhen kontrata konkrete bashkepunimi me operatoret turistik Shqiptar.
Per fat the keq Gjirokastra nuk ishte e pranishme ne kete Panair,madje as Butrinti dhe as Berati.

No comments:

Post a Comment