30 November 2016

Nga Bujanoci ne Struge-Teatri gjirokastrit duartrokitet
Per dy dite me  26,dhe 27 nentor trupa e teatrit "Z Sako " te Bashkise Gjirokaster ne oren 18:00 ne sallen e teatrit " Poshka " shfaq per publikun Strugan vepren "Zi e me zi". Nje ngjarje e bukur artistike qe ky teater jep per bashkeatdhetaret ne qytetin e Struges.

No comments:

Post a Comment