25 November 2016

Neser Luftetari - Korabi, ja cmimet e biletave

Cmimet e biletave 


Tribuna A dhe B 500 lek 
Tribuna D 300 lek
Tribuna C 200 lek
Tribuna E ( e miqve ) 200 lek .
Shitja e biletave do te behet te tribuna C ne krah te taksive 3 ore para ndeshjes. Kujdes mos e hidhni bileten pjesen e dyte pas hyrjes ne stadium hyrja do behet perseri me bilete !!!

No comments:

Post a Comment