20 November 2016

Ndergjegjesimi per aksidentet:perdorues te rruges beni kujdes

Në Ditën Botërore të Përkujtimit të Viktimave të Trafikut Rrugor, si dhe në kuadër të thirrjes së bërë nga Policia Rrugore, të gjithë drejtuesit ndaluan automjetet e tyre për 1 minutë në orën 12.00 të ditës së sotme, në shenjë nderimi të viktimave të trafikut rrugor.
Po gjatë ditës së sotme punonjësit e Policisë Rrugore mbajtën një shirit të zi në nderim të viktimave nga aksidentet rrugore.
Gjithashtu Policia Rrugore zhvilloi një sërë veprimtarish sensibilizuese për ndërgjegjësimin e të gjithë përdoruesve të rrugës për zbatimin e rregullave të qarkullimit rrugor, me qëllim rritjen e sigurisë rrugore.
Në të gjitha kryqëzimet e qytetit Gjirokastër Policia Rrugore shpërndau flet palosje me mesazhe sensibilizuese për të respektuar rregullat e Qarkullimit Rrugor.
Në orën 12:00 në hyrje të qytetit Gjirokastër në vendin ku ishte improvizuar një skenë e një aksidenti rrugor punonjësit e policisë rrugore mbajtën një minutë heshtje në nderim të viktimave të aksidenteve rrugore.

No comments:

Post a Comment