11 November 2016

Musine, muza ime, me 12 Nentor ne Gjirokaster


Aktivitet njohës për Musine Kokalarin dhe gjurmëlënien e saj në shoqërinë shqiptare si shkrimtarja e parë shqiptare, studiuese, opozitare e bindur dhe e palëkundur e regjimit komunist, përhapëse dhe mbrojtëse e ideve pluraliste në Shqipërinë e pas Luftës së Dytë Botërore, mbrojtese e mendimit të lirë.
Pergatitur nga: Muzeu Musine Kokalari me perkrahjen e Fondacionit gjerman "Friedrich Ebert"

No comments:

Post a Comment