25 November 2016

Kuzhina italiane pelqehet dhe ne Gjirokaster

Java e Guzhines Italiane ne Bote vazhdon ne Gjirokaster me nje tjeter aktivitet shume te vecante prane gjimnazit "Siri Shapllo". Nxenesit maturante te klasave qe studiojne italisht ne bashkepunim me mesuesen e tyre Erisa Meci pregatiten disa specialitete te guzhines italiane , te cilat u ekspozuan dhe u degustuan nga nxenesit dhe mesuesit e shkolles. Mjaft cilesore qene brusketat , makaronat tortelini , farfale me spinaq ,polenta ,sallaterat , kalcone ... por nuk munguan edhe embelsirat si trilece , tiramisu, krostatat etj.

No comments:

Post a Comment