02 November 2016

Kanalet kulluese duhen pastruar qe te mos permbytemi....

Bashkia e Gjirokastres tha se eshte duke punuar ne fshatin Cepune, Njesia Administrative Cepo, per pastrimin e kanaleve kulluese. Me kete nderhyrje zgjidhet nje problem jetik per komunitetin e zones, i cili gjate viteve te kaluara perballej me permbytjen e banesave dhe rrugeve, per shkak te mosfunksionimit te kanaleve kulluese.

No comments:

Post a Comment