05 November 2016

Ja sa kushtoi rikonstruksioni ambienteve te stadiumit


Bashkia e Gjirokastres tha se me mjedise tërësisht të rikonstruktuara dhe tapet të ri, stadiumi "Gjirokastra" është gati. Fondet e vëna në dispozicion nga Bashkia Gjirokastër, Federata Shqiptare e Futbollit dhe Shoqëria Aksionere realizuan këtë investim madhor, të cilin stadiumi nuk e kishte njohur më parë.

No comments:

Post a Comment