08 November 2016

Ja ku u zbulua marijuana ne Memaliaj

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër,Seksioni për narkotikët tha se më datë 07.11.2016, në fshatin Shalës, Memaliaj, në një zonë të pyllëzuar, u evidentua një kapanon, ku u gjetën në proces tharje 600 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva të cilat u asgjësuan me anë të djegies. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 283 i Kodit Penal. 

No comments:

Post a Comment