11 November 2016

IDM nxit te rinjte te luftojne korrupsionin

IDM dhe RiskMonitor, në kuadër të projektit #CIVILISC, financuar nga Bashkimi Evropian (European Union in Albania) janë duke zhvilluar trajnimin mbi angazhimin e shoqërisë civile në nivel vendor në luftën kundër korrupsionit. Në trajnimin e sotshëm në Gjirokastër janë në fokus bashkitë e Tepelenës dhe Libohovës.

No comments:

Post a Comment