17 November 2016

Femijet "punojne" Fustanellen, Bukur....

CHwB Albania në bashkëpunim me Drejtoria Arsimore Rajonale Gjirokasterdhe Institucioni Arsimor Shkolla 9-vjecare "Petro Poga" Lunxheriorganizuan një atelie të trashëgimisë. 
Pjesë e aktivitetit u bënë 22 fëmijë të moshave 7-9 vjeç, të cilët punuan me "Fustanellën", risinë më të fundit të koleksionit të libërthave “E Ka Kush e Ka”. Fëmijët shprehën interes dhe kënaqësi për aktivitetin, si dhe dëshirë për aktivitete të tjera.

No comments:

Post a Comment