11 November 2016

Dimer i veshtire... por vecanerisht prej rrugeve te bllokuara

Bashkia Tepelene tha se po nderhyn per rruget ne emergjence. Pasi eshte hapur rruga Tepelene-Bence-Kurvelesh duke zhvendosur mbi 1000 metro kub lende inerte po punohet ne Dukaj,konkretisht ne lagjen Kordhaj per rrugen se ciles iu be nderhyrja pas shume vitesh. Ne emergjence jane rruget te cilat jane demtuar si:Dragot-Becisht,Mezhgoran,Koder dhe rruget e brendshme ne Hormove.

No comments:

Post a Comment