01 November 2016

Arrestohet një shtetas për veprën penale "Vjedhje e energjisë elektrike".

Policia tha se nga specialistët e Stacionit të Policisë Memaliaj është bërë arrestimi i shtetasit : M.K, 49 vjeç, banues në Ksamil. Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në banesën e tij, në fshatin "Zhapokikë", Memaliaj efektivët e Policisë dhe punonjësit e OSHEE-së, kanë konstatuar lidhje të paligjshme të energjisë elektrike që furnizonte banesën e këtij shtetasi. 

No comments:

Post a Comment