25 November 2016

AKZM promovon natyren ne Gjirokaster

Qarku i Gjirokastres perben nje destinacion turistik me shumellojshmeri vlerash kulturore e natyrore. Biodiversiteti i thekuar dhe peisazhet mahnitese te "Bredhit te Zhejit" (Monument Natyre) jane nje potencial natyror qe duhet ruajtur dhe promovuar ne te ardhmen.

No comments:

Post a Comment