25 November 2016

1500 spektatore duartrokasin aktoret gjirokastrite ne Bujanoc

Per dy dite ne dt.23,dhe 24 nentor trupa e teatrit "Z Sako "te bashkise Gjirokaster ne oren 18:00ne sallen e kultures shfaqi per publikun e Bujanocit vepren "Zi e me zi".

Nje pritje e jashtezakonshme,nje publik i jashtezakonshem me shume se 1500 spektatore.

No comments:

Post a Comment