13 October 2016

zvicerianet ndihmojne ne Hormove

Bashkia Tepelenë zhvilloi s në fshatin Hormovë një takim midis donatorëve zvicerian të cilët kontribuan financiarisht dhe bëne të mundur realizimin e rikonstruksionit të Shkollës 9 vjeçare dhe kopështit të fshatit. Gjatë këtij inagurimi mori pjesë Kryetari i bashskie se tepelenes Termet  Peçi me përfaqësuesit e administratës përfaqësuesja e fondit zvicerian sëbashku me bordin e saj të vendimarrjes dhe influencës si dhe koordintori gjirokastrit Bujar Dudumi i cili bëri të mundur lidhjen dhe realizimin e marrëveshjes dypalëshe.
 

No comments:

Post a Comment