24 October 2016

Vazhdon Trajnimi i Guidave per Rajonin e Gjirokastres...

Ky trajnim realizohet per here te pare ne Qytetin e Gjirokastres me Kurrikula dhe Module sipas standarteve te Federates Boterore te Shoqatave te Guidave Turistike.
Shoqata Kombetare e Guidave ne Shqiperi (NATGA) ne bashkepunim me Fondacionin Gjirokastra, Risi Albania, eshte duke realizuar kete trajnim i cili i sherben pergatitjes se certifikimit te Guidave Lokale sipas Ligjit te Turizmit...Trajnimi realizohet pergjate muajve tetor- nentor 2016...

No comments:

Post a Comment