29 October 2016

Turiste ne vendin e Aliut,por duhet nje zyre e Informimit turistik

Të tjerë turistë u ndalën sot në qytetin e Aliut në paraditen e sotme. Rreth 40 ishte numri i tyre të cilët menduan të hyjnë në qytet dhe të vizitojnë veç bustit të pashait edhe kalanë apo kishën në qëndrën e qytetit. Nga sa kuptohej nga gjuha, shprehet njëri prej qytetarve i cili raportoi fotot pranë redaksisë mendohet të kenë qënë shtetas Gjermanë...
Na duhet të pranojmë edhe pse investimet kanë kryer impaktin e vetë ngelet ende shumë për tu bërë në fushën e turizmit ,ku më emergjente shihet ZIT-i turistik.

No comments:

Post a Comment