04 October 2016

Tensione ne Keshillin bashkiak ne Gjirokaster,Keshilltaret e djathte  kane kerkuar llogaridhenie per   nje numer ceshtjesh te lidhura sidomos me tregun qe parashikohet te zhvendoset nga Bulevardi 18 shtatorit tek ish  Uzina mekanike.Tensionet mes keshilltareve nuk munguan edhe mbi rendin e dites  dhe nese mbledhjet duhet te transmetohen te plota ne portale, nje praktike e re e shfaqur sot.

No comments:

Post a Comment