22 October 2016

Te rinjte e LRI ,trajnime per lidershipin"Liderët e së ardhmes." Një seri trajnimesh mbi drejtimin, integrimin dhe suksesin, për të rinjtë dhe studentët e Gjirokastrës.

No comments:

Post a Comment