24 October 2016

"Takimet muzikore të dy botëve" rikthehet ne Gjirokaster

Bashkia Gjirokastër dhe shoqata "Argjiro" rikthejnë
"Takimet muzikore të dy botëve". 
Një mbrëmje interesante ku polifonia e Gjirokastrës takohet me atë korsikane. 
Ditën e martë, datë 25 tetor 2016, ora 18.30, në kalanë e Gjirokastrës.

No comments:

Post a Comment