07 October 2016

Punimet ne stadiumin e Luftetarit

Klubi sportiv Luftetari tha se po vazhdojne punimet  ne stadiumin e Luftetarit . Fusha e lojes eshte gati. Jemi ne pritje per ambjentet e brendshme ne stadium,thuhet ne njoftimine Klubit.  .Ka mbaruar shtrimi i pllakave dhe ka filluar lyerja e mureve ne dhomat e zhveshjes. Shpresojm te luajme ne shtepi sa me shpejt,thuhet nia Klubi
.

No comments:

Post a Comment