13 October 2016

Projekti i Bypass te Gjirokastres dhe AEROPORTI ,ja opinioni i Forumit per Aeroportin


Bypass eshte rruga lidhese jashte qytetit qe bashkon superstraden te Mashkullora me superstraden te Kordhoca.
Para disa ditesh u prezantuan ne Gjirokaster dy variantet e Bypass te Gjirokastres ! Studio Projektuese duhet ti japi nje zgjidhje tjeter segmentit lidhes me qytetin e Gjirokastres ... te varianti me ngjyre te kuqe segmenti lidhes kalon te rruga ekzistuese qe lidh fshatin "Arshi Lengo" me Gjirokastren . Ky varian kalon shume afer PJESES JUGORE te PISTES duke penguar seriozisht sigurine dhe zhvillimet e ardheshme te aeroportit ! Dikur rruga ka qene ku duket gjurma ngjyre gri te harta ... ajo rruge te nxjerr te "Pasarela" qe i thone gjirokastritet ,pra te vendi i duhur per nje ure te re lidhese me qytetin !Ju prezantojme nje prej projekteve te aeroportit te realizuara nga inxhinjere te huaj ...shikoni se si rrethimi i aeroportit eshte i ngjitur me rrugen qe eshte programuar te behet ...Do te qe normale prezantimi i nje zgjidhjeje tjeter ....! RESPEKTONI NORMATIVAT NDERKOMBETARE PER SIGURINE PRANE AEROPORTEVE !!!

No comments:

Post a Comment