23 October 2016

Profesori i njohur gjirokastrit i Matematikes Makariadhi portertizon njerezit e genjeshter

Karakteristikat e njeriut jo te vertete=te genjeshter:
1-Respekton vetem te fuqishmit.
2-Kerkon vemendjen dhe kujdesin e te tjereve.
3-Mundohet gjitmone ti beje te tjeret si veten e tij.
4-Reklamon ne cdo rast vetveten.
5-Eshte thashethemxhi.
6-Merr premtime lehtesisht, por rralle i mban.
7-Kritikon me vend e pa vend tetjeret, per te ndjere mire veten e tij.
8-Jep ndihmen e tij, vetem ahere kur ka interes.
Mesoi keto karakteristika, qe ti shmangesh nje njeriu te tille.

No comments:

Post a Comment