18 October 2016

Perplasja e pllakave kontinentale solli termetet e fundit


Presidenti i Shoqërisë Gjeologjike greke, Spiros Pavlidis, ka pohuar se ajo qe  në të vërtetë ka ndodhur, ka qenë përplasja e dy  pllakave kontinentale te  Puglia dhe Pindos . Bazuar ne imazhet satelitore dhe analizat   e para   z Pavlidis  ka deklaruar se sjellja sizmike do të hetohen me tej me analiza shkencore.

No comments:

Post a Comment