22 October 2016

Nderhyrje shpetimi ne Gjirokaster por nevojat jane te medha

DRKK Gjirokaster tha se po realizon ndërhyrje emergjente në banesën ZHORDA, monument i kategorisë II.
Në këtë banesë të madhe dhe që kullonte e tëra nga pikat në çati, jeton e vetme mësuesja e nderuar veterane, që ka mësuar breza e breza të tërë nxënësish, zj.Seno Zhorda.

No comments:

Post a Comment