15 October 2016

Kryebashkiakja ne Libohove,nderim per mesuesin Agim Carka, ja mesazhi

Të nderuar miq, 
Zagoria humbi këto ditë një mësues që me punën e tij ndër vite kishte fituar respektin dhe mirënjohjen e të gjithëve. Agim Carka u nda nga jeta në moshë fare të re, duke lënë pas një boshllëk të madh te familja, të afërmit, bashkëfshatarët dhe sigurisht nxënësit e tij. Dëshiroj t'i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Agimit, duke uruar që shpirti i tij të prehet në paqe

No comments:

Post a Comment