07 October 2016

Konference infermierore ne Gjirokaster

Urdheri I Infermierit, Qarku Gjirokaster,organizoi sot konferencën infermierore .Rruga e vështirë drejt suksesit. Sot u vlerësuan figura që kanë kontribuar dhe sakrifikuar për shpëtimin e jetëve njerzore.


No comments:

Post a Comment