23 October 2016

Ja ku kalon By Pass i Qendres Historike


Bashkia Gjirokastër tha se  By Pass i Qendres Historike fillon prane sheshit "Cerciz Topulli" nepermjet nje rrethrrotullimi dhe perfundon nen Kullen e Sahatit. Ndertimi i tij zgjidh problemin e trafikut ne Pazarin Karakteristik, duke e shnderruar kete te fundit ne zone per kembesoret; lehteson qarkullimin kembesor pergjate Bypass-it; krijon dy sheshe te reja parkimi.

No comments:

Post a Comment