21 October 2016

Ja deklarimet e kryeministrit Rama ne Gjirokaster ,por fermeret perballen me mjaft sfida nderkohe qe rajoni kultivon masivisht narkotike

                                                                                    
"Fshati nuk është vetëm tokë, prodhim e shitje, por ka nevojë dhe për infrastrukturë, shërbime, shkolla, çerdhe kopshte, kujdes shëndetësor. Edhe në këtë zonë njerëzit janë të vetëdijshëm se pavarësisht se ka ende shumë gjëra për të bërë ka një kthesë të rëndësishme në funksion të rritjes së cilësisë së bashkëjetesës komunitare përmes projekteve që kemi financuar që nga Gjirokastra qytet, këtu pranë”

No comments:

Post a Comment