18 October 2016

Iken rreziku i shkembinjve ne Nivan

Ministria e Mbrojtjes iu përgjigj kërkesës së Bashkisë Libohovë për ndihmë. Forcat e Repartit të Xhenios ndërhynë për hequr shkëmbinjtë që rrezikonin banorët dhe shtëpitë në fshatin Nivan të Zagories.


No comments:

Post a Comment