06 October 2016

Forumi Rinor i Demokrateve: pse nuk funksionon materniteti qe u perurua me buje,ja deklarata

Edhe pse ka rreth 5 muaj nga inagurimi i maternitetit nga kryeministri Rama, ai perseri eshte i mbyllur dhe nuk funksionon. Qe prej fillimit te punimeve dhe 5 muaj pas mbarimit te tyre materniteti eshte shperngulur ne katin e 3, pra tek reparti infektivit ne godinen tjeter. Ky eshte nje skandal jo vetem rajonal por edhe me gjere. Pse nuk eshte vene ne dispozicion ky maternitet pas nje kohe kaq te gjate edhe pse eshte teresisht i perfunduar? Keto skandale qe ndodhin vetem ne kete vend tregojne me se miri se korrupsioni dhe neglizhenca nga pushtetaret po shtohen dita dites ne kurriz te qytetareve.

No comments:

Post a Comment