31 October 2016

Faza e dyte e punimeve ne stadiumin e Luftetarit

Fillon faza e dyte e punimeve ne ambjentin e fushes stervitore dhe ne dhomat e zhveshjes . Ne perfundim te fushes se vjeter do te filloj faza e trete e punimeve ne fushen e Dervicianit , fushe e cila do te perdoret kryesisht per akademine "Luftetari" ,njekohesisht do te behet dhe transformimi i tribunave .

No comments:

Post a Comment