14 October 2016

"Ecim në gjurmët e kolosit të letrave shqipe, Dritëro Agolli

Nxënësit e gjimnazit "Asim Zeneli",Gjirokastër festuan 85-vjetorin e shkrimtarit,jo me tortë dhe qirinj,por përmes kolazhit të veprës së tij. Dritero Agolli studioi  ne kete gjimnaz ne vitet e rinise se tij se bashku me Ismail Kadarene,Agim Shehun dhe dhe te rinnj qe do beheshin personalitete te shquara te Shqiperise ne fushen e Letersise. No comments:

Post a Comment