12 October 2016

Drejtoria e Punesimit :kontakte intensive me qeverisjen vendore

BASHKEPUNIMI me pushtetin vendor eshte nje element i rendesishem per nxitjen e punesimit ne rajonin e Gjirokastres.

Drejtoria  e Punesimit ka marre nie seri kontaktesh me drejtuesit e bashkive  per te pare mundesite e bashkepunimit dhe projekteve.

No comments:

Post a Comment