13 October 2016

Degjese publike me 23 tetor per Bypass-in e Gjirokastres,qytetare merrni pjese dhe shprehni opinionet tuaja

Bashkia Gjirokastër tha se  në kuadër të hartimit të projektit të zbatimit për "Bypass-in" e Gjirokastrës", organizon takim publik në datën 23/10/2016 në orën 11:00, në ambjentet e Kinemasë së Qytetit me këtë rend dite:
- Prezantimi i projektit të Bypass-it të Gjirokastrës; 
- Pyetje, vërejtje, sugjerime e diskutime;
 
 

No comments:

Post a Comment