29 October 2016

Bashkia Libohove:kurse per grate per rrobaqepesi

Bashkia Libohovë tha se në bashkëpunim me kompaninë “Co Tex” ofron kurse falas për mësimin e makinës qepëse. Në përfundim të kursit, gratë dhe vajzat e interesuara do të punësohen menjëherë pranë kompanisë. Për lehtësi, është vendosur që kursi të zhvillohet në Libohovë. Për regjistrimin dhe për më shumë informacion jeni të mirëpritur në Bashkinë Libohovë.

No comments:

Post a Comment