14 October 2016

Ambasada suedeze poston foton e Studentit te kampit te restaurimit ne Gjirokaster : nje detaj i vecante , Lesh dhie per suvate e mureve

Unë quhem Gent Shehu. Jam nga Maqedonia, por aktualisht studioj për Arkitekturë në Universitetin Polis në Tiranë. 
“Kam interes për dizajnin urban, për të cilin mendoj se është një pjesë e rëndësishme e shoqërisë, sepse ka të bëjë me njerëzit dhe mirëqenien e tyre. Në ditët e sotme bëhen shumë gabime në sektorin e ndërtimit, vetëm sepse ne harrojmë aspektin e qëndrueshmërisë. Duke u rikthyer në këto teknika më të vjetra, ne mësojmë për logjikën pas faktit se përse janë përdorur disa materiale të caktuara ndërtimi, dhe kështu mësojmë se sa e rëndësishme është të lidhemi me të shkuarën për të ndërtuar vet një të ardhme të qëndrueshme.”

No comments:

Post a Comment