17 September 2016

Vodhi me dhune ,ndalohet mallakastriotja,por nuk jepen detaje

Nga specialistët e Hetimit dhe Parandalimit të Krimit në Komisariatin e Policisë Gjirokastër është bërë ndalimi i shtetases  :
M.H ,26 vjeç, banuese në Fratar , Mallakastër.
Kjo shtetase u ndalua pasi :

Prokuroria e Rrethi Gjyqësor Gjirokastër në datë 18.07.2016 ka urdhëruar ndalimin e shtetases M.H për veprën penale " Vjedhje me dhunë e kryer në bashkëpunim ".

No comments:

Post a Comment