14 September 2016

Vijojne operacionet per narkotike,ja nderhyrjet ne Tepelene


Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 25.218 bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sativa konkretisht: Qarku Korçë (në fshatin Podë), Qarku Vlorë (në fshatin Kocul), Qarku Gjirokastër (në fshatrat Sinomataj, Zhabokik 1, Kecerisht , Zhabokik 2, Memaliaj, në fshatin Ujëmir), Qarku Lezhë (në fshatin Gernac), Qarku Shkodër (në fshatin Sumë, në fshatin Vilë, Qarku Pukë (në fshatin Shëngjergj).

No comments:

Post a Comment