05 September 2016

Vijojne operacionet ne Tepelene ndaj marijuanes

Më datë 04.09.2016, rreth orës 12:30, në fshatin Peshtan, në vendin e quajtur “Gropa e Bathishtes”, në një parcelë u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 2000 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.

Më datë 04.09.2016, rreth orës 14:30, në Memaliaj, në fshatin Krahës, nga monitorimet e bëra nga ajri, raporti nr. 15, datë 17.08.2016, në parcelat,në 9 parcela, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 1070 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.


Më datë 04.09.2016, rreth orës 16:00, në Memaliaj , në fshatin “Zhulaj”, nga monitorimet e bëra nga ajri, raporti datë 17.08.2016, në 14 parcela, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 2300 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.

No comments:

Post a Comment