09 September 2016

Vidhet arka e Kishes ne Polican, hetime per 2000 leke te grabituraPolicia tha se më datë 08.09.2016, gjatë natës, në fshatin Poliçan, Dropull, është vjedhur arka e Kishës të fshatit, ku kanë marrë 2000 lekë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal. 

No comments:

Post a Comment