08 September 2016

Tifozet e konsiderojne "vjedhje" ndeshjen e pare te Luftetarit,mbetet te analizohet ndeshja


Pas një mungese në Superligë mbrëmë ishte debutimi i Luftëtarit në premierën e Superligës për këtë edicion. Nuk mund të themi që skemi parë ndonjëherë pasi në Shqipëri i kemi parë të gjitha dhe shumë të tjera do shohim. Të nisësh kampionatin me këtë favorizim që në javën e parë është një turp i madh për të gjithë aktorët e futbollit Shqiptar. Një ekip si Partizani i cili pretendon kampionatin nuk mundej kurrsesi te shkeputej nga historia e tij qe nga themelimi ne kohen komuniste ku i jepenin titujt me cdo kusht në kurriz të të tjerëve dhe gjen terren të përfitoje dhe sot në 2016. Nje arbiter pa pik turpi qe arrin të marre fatin e skuadrave në duar e të tallet me investimet e një klubi mund te gjeje mburoje vetëm nga FSHF pasi nuk arrij ta besoj që mund të ndodhë në ndonjë vend tjeter . Luftetari është një skuadër e ndërtuar me elementë të rinj te nderthurur me disa prurje cilesore te cilat ja dhane mesazhin teper te qartë tifozerise bluzi se ata mund te ja dalin ndonëse pazaret dhe favorizimet do jene te shumta dhe akoma me te medha kur nuk na kursyen as në javën e parë.të gjitha dhe shumë të tjera do shohim. Të nisësh kampionatin me këtë favorizim që në javën e parë është një turp i madh për të gjithë aktorët e futbollit Shqiptar. Një ekip si Partizani i cili pretendon kampionatin nuk mundej kurrsesi te shkeputej nga historia e tij qe nga themelimi ne kohen komuniste ku i jepenin titujt me cdo kusht në kurriz të të tjerëve dhe gjen terren të përfitoje dhe sot në 2016. Nje arbiter pa pik turpi qe arrin të marre fatin e skuadrave në duar e të tallet me investimet e një klubi mund te gjeje mburoje vetëm nga FSHF pasi nuk arrij ta besoj që mund të ndodhë në ndonjë vend tjeter . Luftetari është një skuadër e ndërtuar me elementë të rinj te nderthurur me disa prurje cilesore te cilat ja dhane mesazhin teper te qartë tifozerise bluzi se ata mund te ja dalin ndonëse pazaret dhe favorizimet do jene te shumta dhe akoma me te medha kur nuk na kursyen as në javën e parë.

No comments:

Post a Comment