02 September 2016

Studiuesi Nika fton zagoritet : Zagoria po lengon, ejani ta shpetojme ,seicili me menyren e vet

Ate qe se bejne dot qeverrite e realizojne me dashuri dhe kembengulje individet. Falenderim dhe mirenjohje te thelle duhet te shprehi opinioni mbarezagorit per djalin e saj Sotir (Çoti ) Polikron Çoni, i cili mundeson kete investim gjigand ne Zagori. Fotot jane realizuar para 3 javesh, punimet vazhdojne dhe sheshi i ndertimit te Fabrikes se ujit ne Bambull e te kompleksit perreth po ndryshon pamje nga dita ne dite. Te tille djem do zona tani, Zagoria po lengon, ejani ta shpetojme ,seicili me menyren e vet.

Dhe dicka tjeter, duke kaluar siper diges se liqenit ne Sheper vura re se argjinatura e diges ishte demtuar rende. Dhe mendova ne cast, arrin ky uje i paster ti heqi gjithe pislleqet e shtratit te lumit tone nga ura e Shtriges deri tek ura e Peshtanit ?

No comments:

Post a Comment