09 September 2016

Shqetesim per punimet e ujesjellesit,kontrata perfundoi sot por punimet jane ende larg perfundimit

Rehabilitimi i Ujesjellesit Gjirokaster, Projekt i qeverise Shqiptare dhe financim i Bankes KFW te Gjermanise sipas kontrates duhet te kishte perfunduar sot. Ne rrjetet sociale banoret kane shprehur shqetesimin  se punimet neper rruget e Gjirokastres jo vetem qe nuk kane perfunduar por shume segmente ende jane te demtuar.No comments:

Post a Comment