21 September 2016

Shkrimtari Thanas Dino promovon romanin e ri "MESI"

Shkrimtari Thanas Dino promovoi në  bashkepunim me DRKK Gjirokaster ne shtëpinë KADARE romanin "MESI".
Ne takim ishin te ftuar shkrimtarë, artistë, miq të autorit. Romani bën fjalë mbi ngjarje të luftës së dytë Botërore të vendosura në zonën e Delvinës. Eshtë një vështrim e qëndrim i veçantë i autorit edhe për faktin që ka të bëjë me vendin ku vendosen ngjarjet, që në një pjesë të konsiderueshme janë historike, në Mesopotam, ku ka passer një pleksje dramash të individëve dhe etnive të ndryshme.

No comments:

Post a Comment