15 September 2016

Shkolla ne Valare e zene ,femijet duhet te rrezikojne ne shkollen fqinjeFëmijëve te  fshatit Valare me rreth  1600 banorë  u eshte zene godina e shkolles nga disa familje ne nevoje.

Femijeve u eshte ofruar një shkollë tjetër larg fshatit dhe se fundi sipas VKM iu hoq e drejta edhe e transportit.Protesta e djeshme e prinderve dhe femijeve kerkonte ndihme per transportin publik pasi rruga drejt shkolles eshte  vetem per automjetet dhe pa trotuare dhe femijet rrezikohen.

No comments:

Post a Comment