05 September 2016

Shkëlzen Doli, violinisti shqiptar, anëtar i Filarmonisë së Vjenës ne Gjirokaster


Pas koncertit madheshtor te Nene terezes Shkëlzen Dolin, violinistin shqiptar, anëtar i Filarmonisë së Vjenës ka mberritur ne Gjirokaster.
Pjesëmarrja në ansamble të ndryshme filharmonike të muzikës së dhomës, i ka siguruar Shkëlzen Dolit një vend të përhershëm dhe të sukseshëm në skenën muzikore vjeneze. Ka qenë në shumë turne si solist dhe anëtar i grupeve të muzikës së dhomës në shtete të ndryshme evropiane, në Amerikën Veriore, Afrikë, Izrael dhe Japoni.
Fotot DRKK GjirokasterNo comments:

Post a Comment