20 September 2016

Projekti Restaurimit te Pazarit te Gjirokastres

Cila ishte CV-ja e Kompanise qe projektoi restaurimin e Pazarit te Gjirokastres  dhe u mbeshtet me 75.000 dollare nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan i Zhvillimit (AADF) ?

Cila eshte firma qe do te kryje punimet e zbatimit te projektit  dhe cilat ishin kriteret qe u vendosen nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan i Zhvillimit per kompanite?


Keto e pyejte te tjera duke pritur degjesen publike per Restaurimin e Pazarit qe u njoftua per sot por u anullua.

No comments:

Post a Comment