23 September 2016

Prezantimi Projektit te Pazarit te DielenBashkia Gjirokaster ne bashkepunim me Ministrine e Kultures dhe Fondacionin Shqiptaro- Amerikan per Zhvillim organizojne
 Prezantimin e Projektit Arkitektonik te Restaurimit dhe Konsolidimit te Pazarit te Gjirokastres si dhe Projekt- Idene e sheshit "Cerciz Topulli". Diten e diele, date 25.09.2016, ora 10.00 ne sheshin "Cerciz Topulli".

No comments:

Post a Comment